Plaćanje i isporuka, internet kupovina, internet prodaja, brza isporuka, bezbedno plaćanje

 

Plaćanje i Isporuka

 

100% SIGURNO PLAĆANJE - Plaćate kuriru po prijemu pošiljke

Proizvodi koje poručite biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe Post Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja. Post Express će Vam pouzećem naplatiti i trošak isporuke.


BRZA ISPORUKA - Od danas za sutra

Bez brige. Znamo da sa nestrpljenjem očekujete Vašu porudžbinu, i zato se trudimo da je pošaljemo u najkraćem roku, posredstvom kurirske službe. Vašu porudžbinu pripremićemo za slanje u roku od 24h. Kurir preuzima porudžbinu ili dana kada je napravljena ili prvog sledećeg radnog dana, i isporučuje je uslugom danas za sutra. U praksi porudžbine su isporučene u roku od 2-3 radna dana od trenutka kreiranja porudžbine.

 

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

 

Kada mogu da očekujem svoju porudžbinu?

Čim kurir preuzme paket poslaćemo Vam e-mail poruku u kojoj Vas obaveštavamo da u toku sutrašnjeg dana možete očekivati kurira.

Da li je isporuka posredstvom kurirske službe uključena u cenu?

Ne, cena isporuke nije uključena u cenu proizvoda, što znači da troškove isporuke i prevoza plaća kupac. Prilikom kupovine, u korpi, biće navedena i cena isporuke, tako da možete imati uvid u troškove isporuke. 

Sigurnost podataka

Kupovina na NajTorbe.com Online Shop-u je potpuno sigurna, jer mi maksimalno brinemo o zaštiti svih podataka koje ste uneli prilikom poručivanja. Od Vas tražimo samo neophodne podatke, koji su nam potrebni zbog isporuke.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj tekst je informativnog karaktera i predstavlja sažete informacije preuzete iz Ugovora u kupovini.  Molimo Vas da pročitate Ugovor o kupovini, u kom možete pronaći detaljnije informacije o plaćanju, isporuci, i povraćaju proizvoda.