Uslovi korišćenja

Korišćenje

Posetom NajTorbe.com Online Shop-u, kao i registracijom i kupovinom na istom potvrđujete da ste upoznati sa Uslovima korišćenja i Ugovorom o kupovini i da ih u potpunosti prihvatate. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. NajTorbe.com Online Shop zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Registracija

Da biste se registrovali na NajTorbe.com Online Shop-u morate imati najmanje 18 godina. Korisnik snosi odgovornost za tačnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljeno. Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, molimo Vas da što pre ažurirate Vaš nalog.

Komunikacija elektronskim putem

Prihvatanjem Uslova Korišćenja i Ugovora o kupovini saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem, odnosno putem elektronske pošte (email).

Izjava o zaštiti privatnosti

NajTorbe.com Online Shop čuvaće privatnost svih svojih kupaca i korisnika sajta. Prikupljaju se samo neophodni i osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice NajTorbe.com Online Shop odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Kupac/korisnik može na sopstveni zahtev zatražiti brisanje svojih ličnih podataka iz baze podataka putem e-maila.

lntelektualna svojina

Celokupan sadržaj na NajTorbe.com Online Shopu vlasništvo je NajTorbe.com Online Shop, i ne može se koristiti bez naše prethodne saglasnosti.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju Korisnici/Kupci

NajTorbe.com Online Shop zadržava pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja.

Sigurnost

Ukoliko znate ili sumnjate da neko neovlašćeno koristi Vaš nalog ili zna Vašu lozinku, dužni ste da nas obavestiti o tome slanjem poruke klikom na link "Kontaktirajte nas" . U najkraćem roku poslaćemo Vam uputstvo za izmenu Vaše lozinke. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, NajTorbe.com Online Shop ima pravo da od Vas traži da promenite lozinku ili može da blokira Vaš korisnički nalog.

Vaš nalog

Kupac/korisnik snosi odgovornost čuvanja lozinke koje dobija prilikom registracije. Takođe odgovoran za sve akcije i porudžbine koje su poručene pod tim nalogom. Maloletna lica mogu koristiti sadržaje sajta isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. Zadržavamo pravo da odbijemo pružanje usluga, ukinemo nalog ili otkažemo porudžbinu ukoliko ustanovimo da su prekršeni Uslovi korišćenja.

Opis proizvoda

NajTorbe.com Online Shop ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine. Sve cene su date u dinarima.  NajTorbe.com Online Shop zadržava pravo da otkaže porudžbinu, uz slanje email obaveštenja kupcu, ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajt, npr. umesto 1 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Dostupnost 

Nastojimo da Vam pružimo najbolju moguću uslugu, ne možemo garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da nas obavestiti o tome slanjem poruke klikom na link "Kontaktirajte nas", kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Trudimo se da Vam NajTorbe.com Online Shop bude dostupna  00-24h, 7 dana u nedelji. NajTorbe.com Online Shop ponekad može biti nedostupan kraći vremenski period zbog  tehničkih problema, radova, redovnog održavanja sajta ili uvođenja novih sadržaja, kao i u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje nastojimo da otklonimo u najkraćemo roku.

Ažuriranje podataka 

NajTorbe.com Online Shop zadržava pravo da u svako vreme, bez prethodne najave, promeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Korisnici/Kupci nemaju pravo da jednostrano menjaju Uslove Korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Izmene Uslova Korišćenja

NajTorbe.com Online Shop zadržava pravo na izmenu ovih Uslova Korošćenja i Ugovora o kupovini u bilo kom trenutku, i obavezuje se da će za svaku promenu, obavestiti sve registrovane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promene primeniće se na korišćenje NajTorbe.com Online Shop-a. 

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja ili Ugovora o kupovini  neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ili Ugovora o kupovini ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja NajTorbe.com Online Shop-a.