Ugovor o kupovini

 

 

NajTorbe.com Online Shop je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Ugovor o kupovini pre nego što obavite kupovinu. Potvrdom porudžbine potvrđujete da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa Ugovorom o kupovini.

Pravilo n°1

Da biste naručili proizvod na NajTorbe.com Online Shopu morate imati najmanje 18 godina. Maloletna lica mogu koristiti sadržaje sajta isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja.

Pravilo n°2

Na NajTorbe.com Online Shop-u proizvodi se naručuju elektronskim putem. Proizvodi se smatraju poručenim u trenutku kada kupac dobije e-mail poruku «Potvrda porudžbine», na e-mail adresu koju je kupac koristio prilikom registracije, u kojoj NajTorbe.com Online Shop potvrđuje porudžbinu.

Pravilo n°3

Cene navedene na NajTorbe.com Online Shop-u su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su iskazane u dinarima.

Pravilo n°4

Cena isporuke nije uključena u cenu proizvoda, što znači da troškove isporuke plaća kupac. Cena isporuke je iskazana prilikom kreiranja porudžbine i oslobođena je od plaćanja PDV-a. Može doći do manjeg odstupanja od cene isporuke u odnosu na onu koja je iskazana. Troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku Post Express-a , a u zavisnosti mesta gde se pošiljka šalje, vrednosti i težine paketa. 

Pravilo n°5

Proizvodi koje naručite biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe Post Express, a plaćate ih prilikom preuzimanja. Post Express će Vam pouzećem naplatiti i trošak isporuke. Isporuka je moguća samo na teritoriji Srbije. 

Pravilo n°6

Naručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 dana od datuma naručivanja. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni e-mail porukom na e-mail adresu koju ste nam dostavili prilikom registracije.

Pravilo n°7

Naručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja naručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Pravilo n°8

Molimo Vas da uporedite primljene artikle sa računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne možemo da uvažimo.

Pravilo n°9

Korišćenjem NajTorbe.com Online Shop-a saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem, odnosno putem elektronske pošte (e-mail). Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti slanjem poruke klikom na link "Kontaktirajte nas" koji se nalazi na dnu sajta.

Pravilo n°10

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unešenih ličnih podataka prilikom kreiranja porudžbine. Dužan je da u najkraćem roku obavesti NajTorbe.com Online Shop ukoliko dođe do bilo kakve promene istih. To može učiniti slanjem poruke klikom na link "Kontaktirajte nas" koji se nalazi na dnu sajta.

Pravilo n°11

Kupac/ korisnik snosi odgovornost čuvanja lozinke koju dobija prilikom registracije. Kupac je odgovoran za sve akcije i porudžbine koje su poručene pod njegovim nalogom.  

Pravilo n°12

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljeno.

Pravilo n°13

NajTorbe.com Online Shop ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koju kupac može pretrpeti usled nepoštovanja Ugovora o kupovini ili nemara.

Pravilo n°14

Zadržavamo pravo da odbijemo pružanje usluga, ukinemo nalog ili otkažemo porudžbinu ukoliko ustanovimo da su prekršene odredbe Ugovora o kupovini. 

Pravilo n°15

Ukoliko želite da vratite proizvod jer njime niste u potpunosti zadovoljni, to možete učiniti u roku od 14 dana od datuma prijema porudžbine, pri čemu proizvod mora biti neoštećen, bez ikakvih tragova korišćenja, u originalnoj ambalaži, uz svu propratnu dokumentaciju koju ste uz njega dobili. Ukoliko povraćeni proizvod ne ispunjava navedene uslove, zadržavamo pravo da ne izvršimo povraćaj novca. Troškove poštarine povraćaja proizvoda snosi kupac.