NajTorbe.com Online Shop

 

Da li mogu da otkažem pogrešno poslatu porudžbinu?

Ako iz bilo kog razloga želite da otkažete Vašu porudžbinu, pošaljite nam poruku, u najkraćem roku, klikom na link "Kontaktirajte nas".  Izaberite naslov poruke Otkazivanje porudžbine.

Da li je isporuka uključena u cenu?

Ne, cena isporuke nije uključena u cenu proizvoda, što znači da troškove isporuke i prevoza plaća kupac. Troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku Post Express-a , a u zavisnosti mesta gde se pošiljka šalje, vrednosti i težine paketa.Troškovi isporuke biće posebno zaračunati i naznačeni u korpi, pa uvek možete imati uvid u njihov iznos. Isporuka je moguća samo na teritoriji Srbije. 

Da li mogu da vratim kupljene proizvode?

Da, ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodima možete ih vratiti, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac. Potrebno je da nam u roku od 14 dana, od datuma prijema pošiljke, dostavite kupljene proizvode.

Kako da vratim kupljene proizvode?

Pošaljite nam poruku sa šifrom porudžbine, šifrom proizvoda i kratkim objašnjenjem zašto želite da vratite proizvod. Poruku možete poslati klikom na link "Kontaktirajte nas". Mi ćemo Vam poslati dalja uputstva o povraćaju proizvoda i adresi na koju ih šaljete.Popusti!

Ženska torba Karmen - Crna
-20%
1 352 RSD 1 690 RSD
Dodatnih -10% popusta